Reiki

Reiki

Reiki is een heel oude geneesmethode door handoplegging. Het is een eenvoudige, natuurlijke methode waarmee de universele levensenergie (Reiki) via de handen van de ene persoon op de andere wordt overgedragen om te genezen. Reiki geeft innerlijke rust en is een goede manier om de zorgen van alle dag van je af te zetten en tijd voor jezelf te nemen. Een moment van niets ‘moet’.

Behandeling
Je ontvangt een behandeling van mij als Reiki-gever. Ik fungeer als doorgeefkanaal van energie. De energie stroomt in krachtige geconcentreerde vorm door mijn handen je lichaam binnen.

Lichaam
Deze energie gaat door alle materialen heen. Je kunt je kleding aanhouden. Door mijn handen op verschillende plaatsen te leggen, kan de energie door het lichaam stromen. Blokkades worden opgeheven en zwakke plekken verstevigen.

Geest
Reiki werkt voor iedereen anders. De hoeveelheid energie past zich aan, aan wat jij op dat moment nodig heeft. Daarom heeft Reiki geen negatieve bijwerkingen. Wat kan gebeuren is dat er na een behandeling oude emoties los komen. Deze hebben dan al die tijd vastgezeten in het lichaam (blokkades). Hierdoor kan er hoofdpijn ontstaan omdat het lichaam gifstoffen afvoert. Verwerk deze emoties dan als nog en negeer ze niet.

Na de behandeling raad ik je aan om veel water of kruidenthee te drinken. Dit versnelt de afvoer van eventuele gifstoffen.

Maak direct uw afspraak

Klik hier