Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage
De massage is een integratieve massages. In deze massage komen drie verschillende massagevormen tot één vloeiend geheel. Eerst word je op zachte en ritmische wijze gewiegd, gerold, gerekt en losgeschud. Dit werkt op een erg diep niveau openend en ontspannend. Dit deel is de ‘dynamische massage’. Daarna volgt een ‘intuïtieve massage’ waar met warme oliën gewerkt wordt. Rustige strijkingen, afgewisseld met diepere knedingen en fricties dragen bij aan een teder weldaad voor lichaam en geest. We sluiten af met een ‘polariteitsmassage’. De handen worden zachtjes op verschillende plaatsen neer gelegd. Hierdoor kan de levensenergie in het lichaam vrijer gaan stromen.

Lichaam
Deze integratieve massage kan een verlichting beteken voor het lichaam. De bloedsomloop wordt bevordert en het gespannen spier- en zenuwstelsel ontspant. Hieroodr kunnen allerlei fysieke kwaaltjes zoals hoofdpijn, te lage bloeddruk, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten verlicht worden.

Geest
Deze vorm van massage is een ideale manier om je bewuster te maken van je eigen lichaam. Het komt tegemoet aan de fundamentele menselijke behoefte om aangeraakt te worden. Met warmte en liefde. Het is een oase waarin men van kop tot teen, met hart en ziel verwend wordt. Deze massage kan een steuntje in de rug geven wanneer mensen het emotioneel moeilijk hebben. Het kan het vrijkomen van geblokkeerde gevoelens vergemakkelijken.

In het kort

– laat energie beter stromen

– geeft een intenser lichaamsgevoel

– helpt bij lichamelijk en psychosomatische klachten

– stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam

– zorgt voor hernieuwde vitaliteit

– geeft een gevoel van welbehagen

– raakt de diepste kern van iemands wezen

– is een oase van rust scheppen

– is warm en liefdevol aangeraakt worden

– is een cadeautje aan jezelf.